MÄKLARSERVICE

 

BESTÄLLNING AV MÄKLARBILD

NY PLATTFORM - FASTUMS MÄKLARSERVICE

Vi är stolta över att introducera Fastums mäklarservice - en ny plattform som gör det lättare för dig som mäklare att hantera dina ärenden. Alla dina pågående ärenden finns samlade på ett och samma ställe och du kan kontinuerligt följa status för dessa. Dessutom får du tillgång till ett obegränsat antal mäklarbilder under uppdragstiden. Vi erbjuder en sömlös övergång där du enkelt kan registrera dig, skapa samt hantera dina pågående uppdrag.

VAD BEHÖVER JAG GÖRA?

Med vår snabba och smidiga registreringsprocess kan du komma igång på ett ögonblick och skapa ditt konto. Slipp telefonköer och registrera dig enkelt med BankID. Tjänsten lanseras den 6/11.

Gå in och registrera dig redan idag!

VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG?

Vi säkerställer vid kontoregistrering att alla firmatecknare granskas och godkänns av våra medarbetare i Servicecenter. Varje ansökan genomgår även en kontroll via Fastighetsmäklarinspektionen (FMI) för att säkerställa att ansökan uppfyller branschens krav och standarder.

Fastums mäklarservice ger dig möjligheten att ha full kontroll över ditt konto. Firmatecknare på din mäklarbyrå kan enkelt hantera mäklare och administratörer genom att lägga till eller ta bort dem.

När du registrerat ditt konto kan du snabbt och enkelt logga in, hämta mäklarbilder och registrera överlåtelser.

Allt du behöver finns samlat på ett och samma ställe!

Vid frågor angående mäklarbilder kontakta vårt ServiceCenter på
90 220
Öppet Måndag – fredag kl 8.00–16.00